Αρχοντικό Γέρο-Φώτη

Απόδραση στους λόφους των αμπελώνων!

Απολαύστε την πολυτέλεια μιας άλλης εποχής, σε ένα αυθεντικό διατηρητέο αρχοντικό του 1892. Στο Αρχοντικό του Γέρο-Φώτη είσαι τόσο κοντά στο πλήθος, αλλά ταυτόχρονα και απομονωμένος. Βρίσκεσαι σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον, στις πλαγιές της Αιγιάλειας, περιτριγυρισμένος από καταπράσινους αμπελώνες και ελαιώνες, απολαμβάνοντας από ψηλά την θέα του Κορινθιακού Κόλπου, ζώντας την πολυτέλεια μιας άλλης εποχής. Τα δωμάτια του ξενώνα είναι διακοσμημένα με παραδοσιακά έπιπλα, άνετα και καθαρά. Το πρωινό και τα γεύματα είναι σπιτικά φτιαγμένα με αγνά υλικά από την περιοχή μας, πολλά από τα οποία είναι βιολογικά.

Μια υπέροχη πρόταση διαμονής για όσους αναζητούν γνήσια φιλοξενία με πολλά παραδοσιακά στοιχεία και διαμονή σε ήρεμο και φυσικό περιβάλλον. Συνδυάζει βουνό και θάλασσα καθώς βρίσκεται σε ένα γραφικό σταφιδοχώρι σε υψόμετρο 450μ, ενώ οι όμορφες παραλίες του Αιγίου Αλυκή, Άκολη και Σελιανίτικα απέχουν περίπου 10 χλμ (15 λεπτά) .

Οι αποδράσεις και οι εκδρομές πολλές..
Ανακαλύψτε το μοναδικό στην Ελλάδα φυσικό τοπίο που προσφέρουν τα σταφιδοχώρια της Αιγιάλειας, την “Τοσκάνη της Ελλάδας”!

Διεύθυνση
Λάκκα Συμπολιτείας
Τηλέφωνο
26910.25126 / 6977.295847
Website