Κέφι, γευστικά κοκτέιλ με βάση το κρασί και ατμοσφαιρικές μουσικές στο Beach Party Οινοξένεια στο Corral στην παραλία Πούντας

Τα Οινοξένεια φέτος δοκιμάζουν νέες εκδηλώσεις και τολμούν να φέρουν ακόμα πιο κοντά όλες τις ηλικίες των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή. Μια τέτοια εκδήλωση ήταν και το Beach Party Oinoxeneia που έγινε στο Corral Beach Bar, στην παραλία της Πούντας το βράδυ της Δευτέρας 20 Αυγούστου.

Σε μια υπέροχη βραδιά στη μοναδικής ομορφιάς παραλία της Πούντας, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γευστικά κοκτέιλ με βάση τα κρασιά του δικτύου οινοποιείων Οινοξένεια.

Οι υπεύθυνοι του μαγαζιού είχαν προετοιμάσει έναν κατάλογο με επτά κοκτέιλ που είχαν σαν βάση τους ένα κρασί από κάθε οινοποιείο και προσέφεραν μια δροσιστική απόλαυση στους επισκέπτες. Νεανικές μουσικές χορευτικές επιλογές με dj set μελωδιών 80s και 90s έδωσαν ένα τόνο νοσταλγίας στην πανηγυρική διάθεση που υπήρχε, ενώ παράλληλα κάποιοι περισσότερο τολμηροί απολάμβαναν το μπάνιο τους υπό το φως του φεγγαριού.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θανάσης Παναγόπουλος μαζί με την πρόεδρο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Παπαχριστοπούλου, αλλά και πλήθος κόσμου που διασκέδασε σε αυτό το ξεχωριστό βράδυ.

Μοιραστείτε την εμπειρία!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα