Η Παλιά Αγορά του Αιγίου

Σπιτικό φαγητό, φρεσκομαγειρεμένο με αγνά υλικά εποχής και φροντίδα σαν της μαμάς. Αυτό ακριβώς θα δοκιμάσετε στο μαγειρείο “Η Παλιά Αγορά του Αιγίου”, απέναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο.

Η Ελένη και ο Μάριος, μαμά και γιος, μαγειρεύουν καθημερινά νόστιμο σπιτικό φαγητό με συνταγές σαν αυτές που θες να τις δοκιμάσεις πάλι και πάλι. Το καθημερινό μενού εναλλάσσεται και περιλαμβάνει από κρεατικά της κατσαρόλας και ψητά μέχρι λαδερά και ψαρικά (ανάλογα με τον καιρό και με το τι έχει ο ψαράς..) και φυσικά νηστίσιμα για τη Μ. Εβδομάδα. Η τυρόπιτα φτιάχνεται επί τόπου με σπιτικό φύλλο, το κρασάκι είναι γλυκόπιοτο και γενικώς η γευστική εμπειρία οικεία και ταυτόχρονα πλούσια, όπως και οι μερίδες. Όσο για τιμές… σίγουρα όταν σου φέρουν τον λογαριασμό δεν θα το πιστεύεις πόσο οικονομικές είναι. Κι αυτό γιατί πρώτο μέλημα του μαγαζιού δεν είναι το κέρδος αλλά η καλή παρέα και το πραγματικά σπιτικό και μερακλίδικο φαγητό, που στο κάτω-κάτω είναι δικαίωμα όλων! Το δε περιβάλλον κουκλίστικο και άνετο, όταν μάλιστα ανοίγει ο καιρός το φαγητό στην αυλή είναι μια ξεχωριστή ανάπαυλα από την κούραση της ημέρας. Το σέρβις είναι ευγενικό, γρήγορο και έτοιμο για προτάσεις!


Αν πάλι θέλεις να απολαύσεις τις γεύσεις στο σπίτι σου, απλά τηλεφωνείς εγκαίρως, λες τι θέλεις και τι ώρα θα περάσεις να πάρεις το πακέτο σου και θα εξυπηρετηθείς άμεσα.

Διεύθυνση
Αγίου Ανδρέα 7 (έναντι Αρχαιολογικού μουσείου), Αίγιο
Τηλέφωνο
26910.61438