«Στον τόπο των μύθων»: Μια υπέροχη γιορτή στο οινοποιείο Τετράμυθος

Το οινοποιείο «Τετράμυθος» ήταν ο πρωταγωνιστής της 6ης ημέρας των Οινοξενείων, ανοίγοντας τις πύλες του στο κοινό, σε έναν από τους πιο όμορφους οινικούς χώρους της Πελοποννήσου, στην περιοχή του Άνω Διακοπτού. Για 5η χρονιά τα Οινοξένεια φιλοξενήθηκαν στο εξαιρετικό ορεινό οινοποιείο του «Τετράμυθου» της οικογένεια Σπανού, σε μια εκδήλωση που προσέλκυσε εκατοντάδες επισκέπτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τους οίνους του, που προέρχονται από αμπελώνες βιολογικής καλλιέργειας και συνδυάζουν τοπικές και διάσημες ποικιλίες.

«Στον τόπο  των μύθων» όπως ήταν και ο τίτλος της εκδήλωσης, στους εξωτερικούς χώρους του οινοποιείου, οι επισκέπτες είχαν γεμίσει από νωρίς το βράδυ τα τραπέζια, ενώ στους εσωτερικούς χώρους γινόταν γευσιγνωσία οίνου και ξενάγηση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις οινοποίησης.Τη βραδιά προλόγισε ο Αρίστος Σπανός – συνιδιοκτήτης – του οινοποιείου «Τετράμυθος» και καλωσόρισε το κοινό εκφράζοντας  την υποστήριξή του στο θεσμό των Οινοξενείων. Η εκδήλωση συνεχίστηκε υπό τους ήχους του μουσικού συγκροτήματος από το Θανάση Βασίλα – δεξιοτέχνη του μπουζουκιού- και της εξαιρετικής φωνής της Αφεντούλας Ραζέλη, με ρεμπέτικες , λαϊκές και παραδοσιακές μελωδίες που εξίταραν το κοινό.

Το «παρών» έδωσαν στην εκδήλωση ο βουλευτής Αχαΐας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ο τέως βουλευτής Θανάσης Παπαδόπουλος, ο πρώην νομάρχης Αχαΐας Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο πρώην υπουργός Αντρέας Φούρας,  ο δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος, η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Παπαχριστοπούλου, η αντιδήμαρχος έργων Βασιλική Ψυχράμη, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Διακοπτού Παναγιώτης Μαρινόπουλος, ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αιγείρας – Ακράτας Γιώργος Γιοβάς, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Αγγελόπουλος, ο αντιδήμαρχος – αναπληρωτής δημάρχου Καλαβρύτων Νίκος Μαγκαφάς, σύσσωμη η διοίκηση της Παναιγιαλείου Ένωσης Συνεταιρισμών και μέλη του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

Μοιραστείτε την εμπειρία!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα