Έναρξη των Οινοξενείων με τον Σωκράτη Μάλαμα και παράλληλες δράσεις στην παραλία Αιγίου

Τα Οινοξένεια “Τοπία και Γεύσεις της Αιγιάλειας”, επιστρέφουν για 7η χρονιά και είναι αφιερωμένα στην πολύπλευρη επίδραση του Κορινθιακού κόλπου στο κλίμα, στην μορφολογία, στην ιστορία και στην γαστρονομία της Αιγιάλειας.

Ή έναρξη των Οινοξενείων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Αυγούστου, στην παραλία του Αιγίου, με μια σειρά δράσεων που θα κορυφωθούν στο νέο Λιμάνι της πόλης, με μουσική συναυλία του μοναδικού καλλιτέχνη Σωκράτη Μάλαμα.

Το πρόγραμμα της έναρξης θα ξεκινήσει από την πλατεία Ποσειδωνίας – Paestum (πλησίον Τουριστικού) στις 20:00, όπου ο ταλαντούχος ηθοποιός Γιώργος Ρούφας θα υποδεχθεί το κοινό σε μια εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις και ζωντανή μαγειρική με γεύσεις του Κορινθιακού. Μαζί του συμμετέχουν η Φιλαρμονική Αιγίου «Ευτέρπη», η Δημοτική παιδική – νεανική χορωδία της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και βέβαια οι εκλεκτοί οίνοι του δικτύου Οινοξένεια.

Κατόπιν, το νέο Λιμάνι του Αιγίου θα υποδεχθεί στις 22:00, τον Σωκράτη Μάλαμα που υπόσχεται να «φοράει» τα καλύτερά του: τα πιο αγαπημένα του τραγούδια, τα πιο σκοτεινά, τα φωτεινά και τα χιλιοτραγουδισμένα ή μία απρόβλεπτη ροή που σίγουρα θα συγκινήσει και θα ενώσει πάλι. Παρέα με την εκλεκτή μπάντα του και το χαμογελαστό ταλαντούχο κορίτσι που τον συνοδεύει τα δύο τελευταία χρόνια, την Ιουλία Καραπατάκη.

Για άλλη μια χρονιά τα Οινοξένεια υπόσχονται ένα συναρπαστικό ταξίδι στα τοπία και τις γεύσεις της Αιγιάλειας από τις 18 έως τις 30 Αυγούστου.

Πληροφορίες για τη Συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα: Είσοδος 5 ευρώ

Προπώληση Βιβλιοπωλεία Σύγχρονη Σκέψη και Δέσμη στο Αίγιο και Βιβλιοπωλείο Νόημα και Κατάστημα Μαντάμ Σουσού στην Ακράτα.

Θα διατίθενται εισιτήρια στην πόρτα, με τη διάθεση τους να ξεκινά στις 21:00.

Μοιραστείτε την εμπειρία!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα