Σεμινάρια αρμονίας κρασιού και φαγητού για επαγγελματίες εστίασης, αναψυχής και φιλοξενίας στις 12-13 Ιουνίου

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν για όλους τους επαγγελματίες εστίασης, αναψυχής και φιλοξενίας της Αιγιάλειας, τα σεμινάρια υψηλού επιπέδου που διοργανώνει η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο πλαίσιο της προετοιμασίας των εκδηλώσεων «Οινοξένεια 2017», με στόχο την αρμονική συνύπαρξη των εξαιρετικών οίνων της περιοχής μας με τις τοπικές γεύσεις. Εκπαιδευτής και οδηγός στο μαγικό κόσμο της αρμονίας των γεύσεων θα είναι ο κ. Σίμος Γεωργόπουλος, ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους του κρασιού στην Ελλάδα.

Στα σεμινάρια αυτά οι επαγγελματίες της εστίασης θα εκπαιδευτούν αλλά και θα βιώσουν το ταίριασμα οίνων και γεύσεων μέσα από πρακτική δοκιμή με πραγματικές γεύσεις από την τοπική κουζίνα, ειδικά μαγειρεμένες από τοπικούς chef και μάγειρες.

Η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., σε συνεργασία με τα οινοποιεία και τους φορείς εστίασης και φιλοξενίας της περιοχής, διοργανώνει τα σεμινάρια αυτά με σκοπό την παροχή γνώσης και εμπειριών που αναβαθμίζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες εστίασης προς τους ντόπιους και τους επισκέπτες της περιοχής, ενισχύοντας έτσι την τοπική ποιοτική γαστρονομία και προσδίδοντας στην Αιγιάλεια το ισχυρό πλεονέκτημα μιας ισχυρής γαστρονομικής ταυτότητας.

Προσκαλούνται όλοι οι επιχειρηματίες της εστίασης, της αναψυχής και της φιλοξενίας, να συμμετάσχουν ενεργά στην προσπάθεια αυτή.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τόπος σεμιναρίου: Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης».
Διάρκεια σεμιναρίου: 4 ώρες
Ημερομηνία σεμιναρίου: Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017, ώρες 15:00-21:00
Επανάληψη σεμιναρίου: Τρίτη 13 Ιουνίου 2017, ώρες 09:00-13:00
Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν
Δηλώσεις συμμετοχής: έως Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017, στη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. τηλ. 26910.28210, 26910.68308, Ε-mail: dikepa@aigialeia.gov.gr και dhkepa@gmail.com
Συμμετοχή επιχειρήσεων: Κάθε επιχείρηση μπορεί να συμμετάσχει με περισσότερους τους ενός εκπροσώπους ή εργαζόμενους.
Βεβαίωση παρακολούθησης: Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου, ενώ οι επιχειρήσεις τους θα προβληθούν στον ιστοχώρο www.oinoxeneia.gr
Μέλη Δικτύου Οινοξένεια: Για τη συμμετοχή κάποιας επιχείρησης στο «Δίκτυο Οινοξένεια 2017» απαιτείται η παρακολούθηση του σεμιναρίου και η απόκτηση της σχετικής βεβαίωσης.

Μοιραστείτε την εμπειρία!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα